Vrijwilligers

Waarom niet ik ?

Tijdens de Nationale Spelen zetten elke dag ongeveer 1200 vrijwilligers zich in om de Spelen vlekkeloos te laten verlopen. Ze vormen een essentieel onderdeel van Special Olympics. Velen onder hen zijn al jarenlang trouwe medewerkers. Door de Spelen afwisselend in Vlaanderen, Brussel en Wallonië te houden, trekken we elk jaar ook nieuwe vrijwilligers aan. Ze vormen een heterogene groep van ouders, studenten, beroepsmensen, gepensioneerden en personen uit organisaties en clubs. Wat al deze medewerkers gemeenschappelijk hebben is de voldoening, het plezier en de dankbaarheid die ze halen uit hun werk met de atleten.

Elke vrijwilliger is ambassadeur van de groeiende Special Olympics-beweging. Iedereen kan er zich bij aansluiten zolang hij zich identificeert met de achterliggende filosofie van de beweging en de algemene organisatie ervan in België.

Special Olympics Belgium is een beweging die haar succes voor een groot deel dankt aan de inzet van geëngageerde en enthousiaste vrijwilligers. Special Olympics Belgium heeft het hele jaar door nood aan vrijwillige medewerkers op verschillende vlakken:

  • op de Special Olympics Nationale Spelen
  • als stem van Special Olympics Belgium (‘promomaker’)
  • uw talent op ons hoofdkwartier

Wij zijn op zoek naar helden voor Special Olympics Belgium!