Gold

logo-Intys-CouleurAu-delà de notre ambition de croissance et de jouer un rôle clé dans la création de valeur auprès des entreprises européennes, Intys Consulting agit également pour le changement sociétal en Belgique.

Comment avancer efficacement vers une société plus juste ? En brisant les tabous, en promouvant une stratégie d’inclusion qui lie et solidarise les hommes – dans une compétition pour soi qui ne peut se faire qu’avec tous.  Intys Consulting partage cette vision, ce besoin de changement avec Special Olympics, mais également les valeurs sportives qui l’animent : le dépassement de soi, le goût de l’effort, le courage qui nous porte jusqu’à la ligne d’arrivée. Notre engagement avec Special Olympics Belgium n’est donc pas le fruit du hasard. Nous sommes fiers de cette belle collaboration.

Logo-rond-kiwanis

Van bij de start van Special Olympics Belgium in 1979 hebben we altijd de steun gekregen van Kiwanisbij het organiseren van de jaarlijkse nationale spelen: vrijwlligers, de kiwanis-village en financiële hulp.

Deze Kiwanis-steun is van grote waarde voor Special Olympics Belgium :het uitlenen van materiaal en sponsoringalsook het bieden vanrechtstreeks hulp aan sportclubs van personen met een verstandelijke beperking.

Kiwanis Belgium-Luxembourg ondersteunt in grote hoeveelheid, lokaal en nationaal, onze sportevenementen. Het is ook daarom dat ze hun plaats verdienen binnen Gold Sponsors.

Business, strategie en ICT kunnen vandaag niet zonder elkaar. De oplossingen en diensten van de Van Roey ICT Group zorgen ervoor dat u zich kan focussen op uw kerntaken en uw klanten kan laten schitteren. Mét spijkerharde kwaliteitsgaranties en reactietermijnen. Wij zorgen er voor dat u een betrouwbare en succesvolle zakenpartner blijft: wendbaar, snel, veilig en mobiel.

Al 25 jaar lang zijn wij de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen, bieden wij u doordachte oplossingen in Infrastructuur  zoals Security, Storage & Cloud en  Networking) en Applications (zoals Dynamics en Office365, Apps & E-commerce). Daarnaast kan u rekenen op een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing. Voor een aantal sectoren hebben wij specifieke knowhow en oplossingen uitgewerkt. Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek.