Special9

Help ons de “Special Olympics Courts Of Dreams” te bouwen door een sporttegel van slechts €6,50 te doneren voor de #OneMillionTilesForOneMillionSmiles campagne. Met uw hulp kunnen deze atleten met een verstandelijke beperking het hele jaar door op hoogwaardige sportvelden spelen.

De “Special Olympics Courts of Dreams”-campagne wil individuen, sportteams, sportclubs, sportfederaties en bedrijven aanmoedigen om sporttegels te schenken. Samen met partners RSI, een internationale one-stop-shop voor sportinfrastructuur en VersaCourt, specialist in innovatieve terreinoplossingen voor de meest uiteenlopende sporten, zullen wij in de komende maanden kwaliteitsvolle buitenvelden bouwen bij verschillende sportclubs verspreid over heel België. 1 miljoen verkochte tegels staat gelijk aan 62 500m² en aan 1 miljoen stralende gezichten.

Het initiatief zorgt er in de eerste fase voor dat in de achtertuinen van verschillende SOB-sportclubs verspreid over heel België sportvelden worden gebouwd waarop naar hartenlust kan worden gesport in o.a. basketbal, hockey, volleybal, zaalvoetbal, … In de tweede fase, ten vroegste vanaf juni 2021 afhankelijk van de gezondheidssituatie, gaan alle tegels terug naar onze organisatie zodat wij deze kunnen gebruiken op onze evenementen als een duurzame investering en een langetermijnoplossing.

Vind alle informatie terug op de campagnewebsite en doneer je tegel! De tegels kunnen worden gesponsord voor € 6,50 per stuk, waarvan € 3 naar ons gaat.

We moedigen ook bedrijven aan om tegels te sponsoren binnen hun Corporate Social Responsibility engagement. Ze krijgen de kans om tegels of een volledige baan te sponsoren en deze te laten voorzien van de bedrijfsnaam en het logo. Het veld zal hun naam dragen. Meer informatie is te vinden op de bedrijvenpagina van de campagnewebsite.

1 miljoen verkochte tegels staat gelijk aan 62 500m², waardoor je het volgend aantal volwaardige velden kan bouwen. Onze sportclubs krijgen de mogelijkheid om kleinere velden van bijvoorbeeld 10x10m te installeren afhankelijk van de beschikbare ruimte:

  • Handball : 40 x 20 m / 800 m² = 78 velden OF
  • Basket-ball : 28 x 15 m / 420 m² = 148 velden OF
  • Futsal : 40 x 20 m / 800 m² = 78 velden OF
  • Tennis : 36,57 x 18,29 m / 669 m² = 93 velden OF
  • Volley-ball : 24 x 15 m / 360 m² = 173 velden OF
  • Hockey indoor : 40 x 20 m / 800 m² = 78 vendent