Silver

 

Solidariteit neemt ons mee. Er bestaat al een Volkswagen voor ieder van ons. Daarom bieden wij verschillende voertuigen die aangepast zijn aan personen met een beperkte mobiliteit. Mobiliteit toegankelijk voor iedereen, dat is tenslotte ons credo. Ontdek al onze financiële diensten op www.volkswagenfinancialservices.be

32-CocacolaCoca-Cola is al 46 jaar trouwe sponsor van Special Olympics over de hele wereld en is al 25 jaar partner van Special Olympics Belgium. Sinds enkele jaren rekruteert het ook vrijwilligers voor de spelen binnen hun rangen. Philippe Spildooren, Commercieel Manager was hier de drijvende kracht. ‘Ik vind dat we meer kunnen doen dan enkel sponseren, we kunnen ook ‘echt’ investeren in deze atleten. Het is nu 3 jaar dat ik samen met collega’s help bij het begeleiden van de atleten op de nationale Olympic Games. Een geweldige ervaring. De vriendschap en de herkenning die je krijgt van de atleten is ongelooflijk. Als je één keer hebt deelgenomen aan de spelen heb je de smaak te pakken. We zijn nu met 250 coca cola vrijwilligers en ons aantal blijft groeien. Veel collega’s komen ook als supporter naar de spelen. En dat is misschien wel het belangrijkste. Deze atleten verdienen een groot publiek.’

Protection Civile avec texte NL FRSinds 1984 kunnen de Special Olympics rekenen op de steun van de civiele bescherming. Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers van de civiele bescherming helpen steeds bij onze jaarlijkse Nationale Spelen.

Ze bieden logistieke ondersteuning tijdens onze sportieve activiteiten en het monteren en demonteren van veel materiaal. Maar wij kunnen ook bij de civiele bescherming terecht voor het gebruik van hun materiaal : mobiele keukens, vrachtwagens,…..

Op deze manier zorgt ook de civiele bescherming steeds voor een mooi sportief spektakel voor alle deelnemers.

33-UPSUPS biedt als koerierbedrijf één van de meest uitgebreide selecties van pakket, freight en supply chain management diensten aan. We kunnen alles transporteren, van documenten tot vliegtuigmotoren en dit door middel van grond-, lucht- of zeetransport. Bij ons wordt vrijwilligerswerk hoog in het vaandel gedragen. In 2015 hebben onze UPS vrijwilligers bijvoorbeeld 35.427 uren vrijwilligerswerk verricht voor Belgische goede doelen. We zullen er dan ook alles aan doen om de Special Olympics zo goed mogelijk te ondersteunen op logistiek vlak, maar ook d.m.v. het inzetten van onze werknemers als vrijwilligers.

Een betere Vandaag en Morgen creëren voor onze samenleving

De werknemers van Baxter zijn verenigd in een missie om levens te redden en te ondersteunen. Wij zijn gepassioneerd om de noden te beantwoorden van miljoenen mensen wereldwijd, die afhankelijk zijn van onze medisch noodzakelijke therapiën en technologiën, en om een betekenisvol verschil te maken in onze samenleving. Wij hebben tot doel de toegang tot de geneeskunde uit te breiden, om te innoveren in noodzakelijke domeinen met onbeantwoorde noden, en om creatieve samenwerkingen aan te gaan die elke dag onze missie tot leven brengen voor de patiënten .

De Baxter International Foundation ondersteunt initiatieven en organisaties welke positieve en langetermijns ondersteuning geven voor een verbeterde toegang tot de gezondheidszorg voor behoeftigen en  minderbedeelden.