Health Congress 2021

Gisteren heeft de tweede editie van het Special Olympics Health Congress plaatsgevonden. 140 deelnemers uit 16 verschillende landen en een ruim aanbod van deskundigen, zodat alle deelnemers meer te weten konden komen over de behoeften en verwachtingen van mensen met een verstandelijke beperking!

Celine Ramaekers, atleet ambassadrice en SOB special influencer, en Anouk Van Hoofstadt introduceerden de verschillende experts en leidden het evenement op een meesterlijke manier, waarbij ze een geweldig voorbeeld van Unified Leadership toonden.

 

“Zoals de titel van ons congres zegt: “To understand people with intellectual disabilities better, key to inclusive health”. Dankzij de getuigenissen van onze atleten en de tussenkomsten van verschillende deskundigen hopen wij een groot aantal artsen en studenten geneeskunde te hebben geïnspireerd om samen te bouwen aan de inclusieve gezondheid van morgen!” #inclusivehealth

 

Wij wensen onze partner Johnson & Johnson te bedanken voor deze vruchtbare samenwerking alsook Lions, trouwe partner van ons Healthy Athletes-programma.