Family

Beste Families,

 

Het Familieonthaal is een ontmoetingsplek voor families om elkaar te ontmoeten tijdens de Special Olympics nationale Spelen en ook een gezellige plek waar relaties worden gebouwd en projecten worden voorgesteld of aan kan worden deelgenomen.

De familieleden van de atleten worden telkens, o.a. via de clubs, uitgenodigd om hun zoon, dochter, neef, nicht, broer of zus te komen aanmoedigen op de Nationale Spelen, want dit is erg belangrijk voor de atleten.

In het Familieonthaal, is er gelegenheid voor de familieleden om contacten te leggen, vrienden te maken en nuttige informatie uit te wisselen. Voor de familieleden is de ervaring van de Nationale Spelen ook een hele aanmoediging; zij zien dat hun kind presteert, dat hun atleet erkenning krijgt en dat er mits inspanningen van de begeleiders en de atleet goede resultaten geboekt worden, waarop zij trots kunnen zijn. Iedereen die getuige is geweest van de gezonde competitiegeest die heerst op de Spelen vertrekt met een positievere instelling.

 

De 35ste editie van de Special Olympics Nationale Spelen zal van 24 tem 27 mei plaats vinden te Lommel.

Inschrijving Familie 2017