Drakenbootfestival

16/09/2017

Plaats : Kattendijkdok, Antwerpen

Het Hong Kong Drakenbootfestival is één van de grootste zomerhappenings in Antwerpen. Het biedt u een teambuilding in wedstrijdverband pur sang, de gelegenheid om uw klanten, leveranciers en vaste relaties in een ontspannen sfeer te ontvangen en iedere bezoeker te laten kennis maken met uw bedrijf.  Zo wordt dit onvergetelijk evenement naast het schouwspel van de drakenbootraces het ideale dagje uit voor de ganse familie.

De ludiek uitgedoste teams zijn op zich al een attractie op het water maar er is nog meer te beleven. Voor de kleinsten is er een heus kinderdorp met springkasteel, clowns, grimeurs en goochelaar. Op het terrein en in de feesttent is heel de dag ambiance verzekerd met live optredens van Vlaamse crooners zoals Ronny Lee, performances van de Aziatische drumband FeniksTaiko, het straatorkest ‘t Klein Muziekske en spektakel alom !

Om de hongerigen te spijzen en de dorstigen te laven is een uitstekende catering voorzien met warme en koude schotels, snacks, zoetigheden, een ruime keuze aan dranken en veel Belgisch bier. Na de finale omstreeks 16u barst de party echt los tot in de late uurtjes.

Meer info : drakenbootfestival.be

Début de l'événement: 16/09/2017