Diamond

 

12-LotoDankzij haar spelers die op een verantwoorde wijze en voor kleine bedragen spelen, kan de Nationale Loterij een substantieel deel van haar inkomsten uitkeren aan de maatschappij onder de vorm van subsidiesteun aan projecten en organisaties met sportief, sociaal en/of cultureel karakter.

11 BAILLETlogoHet Fonds wil de Olympische gedachte ondersteunen. Het wil hulp bieden om de sport en zo ook de leefomstandigheden van atleten met een verstandelijke beperking te verbeteren en wil ook deze prestaties bij het grote publiek bekendheid geven.

Belfius streeft naar een duurzame ondersteuning op lange termijn. Dat doen ze door middel van hun financiële steun maar Special Olympics Belgium kan ook elk jaar rekenen op vele enthousiaste Belfius-vrijwilligers.
Belfius is een uitstekende partner. Een partner die duurzame maatschappelijke inzet volledig integreert binnen hun werking. Ze willen kansen bieden aan mensen die extra steun kunnen gebruiken. In 2014 hebben ze met veel passie de Special Olympics European Summer Games ondersteund. Het grootste deel van de vrijwilligers (750) hebben ze voor hun rekening genomen. Deze samenwerking was of is de start van een mooi lan verhaal.