Annulatie Nationale Winterspelen 2021

Na een grondige evaluatie van de strikte COVID-19-maatregelen in Nederland en de voorgeschreven event-protocols van Special Olympics International, zien wij ons genoodzaakt om de Nationale Winterspelen van oktober 2021 te annuleren.

De combinatie van beide protocols en de onzekerheid betreffende het versoepelen van de maatregelen in Nederland maakt het voor ons onmogelijk om een evenement van dergelijke omvang te organiseren. Samen met onze partner SnowWorld hebben we de afgelopen weken en maanden hard gewerkt aan een veilig en kwalitatief evenement. Hierbij werden alle alternatieve pistes onderzocht, maar kwamen we tot de constatatie dat afgelasten de enige juiste optie is. Samen met SnowWorld gaan we na wat in de toekomst mogelijk is.

Wij betreuren het deze beslissing te moeten nemen. De gezondheid van de atleten, de coaches, de vrijwilligers en van genodigden blijft echter prioritair. Wij danken u voor uw begrip en voor uw steun aan onze atleten.

Zehra Sayin                                                                                       Piet Steel

CEO                                                                                                    Voorzitter van de Raad van Bestuur